APAA Logo

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune s-a înfiinţat din dorinţa de a oferi suport persoanelor şi familiilor celor afectaţi de aceste boli.
 


ÎNSCRIERE IN A.P.A.A.


download formular NU TE LĂSA CONTROLAT DE BOALĂ, IA ATITUDINE!
ÎNSCRIE-TE ÎN A.P.A.A. pentru a fi informat, a-ţi împărtăşi experienţa cu persoane în situaţii similare, pentru a îmbunătăţi modul în care eşti tratat.

Completează formularul online
câmp obligatoriu
câmp obligatoriu
câmp obligatoriu
câmp obligatoriu
câmp obligatoriu

nu este obligatoriu, însă ne ajută să comunicăm mai uşor

câmp obligatoriu

câmp obligatoriu
câmp obligatoriu
câmp obligatoriu

Dacă da, vă rugăm specificaţi

Dacă da, vă rugăm specificaţiMă înscriu în numele unui pacient/reprezint un pacient (în cazul pacienţilor minori)
Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune - A.P.A.A., în calitate de operator autorizat, prelucrează datele cu caracter personal furnizate de Dumneavoastră cu ocazia completării formularului de înscriere, în scopuri de reclamă şi publicitate, această prelucrare fiind înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal la numărul 18504.
Datele privind: telefon/fax, adresa, e-mail ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră. În cazul în care nu doriţi aceasta, vă rugăm să bifaţi NU.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a vă opune în orice moment ca datele care vă vizează să facă obiectul unei prelucrări în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune - A.P.A.A. la adresa de email office@apaa.ro sau Str. Ioniţă Cegan nr. 3, bl. P27, parter, ap. 1, sector 5, Bucureşti.


IBD-PROSPECT
FIZIO-KINETO-TERAPIE